A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Mini RGB vezérlő

Mini RGB vezérlő

Mini RGB vezérlő

Bevezetés

Elkészítettünk egy részletes tesztet az új mini RGB led szalag vezérlőnkről. Nagyon pici, de meglepően sokat tud. 72W-ig terhelhetjük, ami azt jelenti, hogy a 30 led/méter 5050 SMD-vel szerelt szalagból akár 10 métert is elvisz! Nyílván a 60 ledes változatból 5 méter köthető rá. Természetesen itt is köthetünk további szalagot jelerősítő segítségével.

Felülről nézve akkora, mint egy AAA elem, ám rendkívül lapos. Bemeneti oldalon a zsugorcsövön keresztül egy 10cm hosszú két eres kábelre kell a tápfeszültséget kapcsolni. Kimeneti oldalon a más vezérlőknél jól megszokott, 4 tüskés csatlakozással találkozhatunk. Ez azt jelenti, hogy az egész kb. 13-15cm hosszú.

Kezelés

A bekötésnél sok dolgunk nincs, ugyan is a bemenetre polaritásnak megfelelően rákötjük a tápot, majd a tüskés csatlakozóval rádugjuk a szalagot. Három nyomógombbal vezérelhetjük a terméket. A COLOR gombbal állíthatjuk statikus módba (egyszínű) a szalagot, és ezzel is változtathatjuk a színeket. Minden egyes megnyomásra „tovább ugrik”, majd kezdi elölről. Ennek apró hátránya, ha véletlen túlugrunk a kívánt színen, akkor még egy kört kell tennünk. Ez a kellemetlenség más funkcióknál is előjön majd. A képen láthatóak a színek, amiket a vezérlő tud.

led szalag világítás mini RGB vezérlővel

A középső gomb a SPEED, ezen láthatunk egy fényerő és egy kikapcsolás ábrát. Hosszan nyomva ki-, bekapcsolhatjuk a szalagot. Statikus (egy színű) módban, ezzel szabályozhatjuk a fényerőt, dinamikus módban a program sebességét. Minden egyes nyomásra a sebesség lassul, a fényerő csökken egészen minimális szintig, majd visszaugrik maximálisra. A fényerőt öt, a program sebességét tíz lépésben lehet változtatni.

A harmadik és egyben az utolsó nyomógomb a MODE, valamint DEMO feliratot kapta. Röviden nyomva dinamikus módra vált a szalag, és elkezdi egy adott program futtatását. Összesen 17 különböző program közül választhatunk. Ezeknek a léptetése úgy működik, hogy röviden megnyomjuk a MODE gombot és átugrik a következőre. A DEMO gombot nyomva tartva elindul az összes program folyamatos lejátszása.

Nagyon egyszerű kezelni, rendkívül kicsi a mérete, de ennek ellenére sok mindent tud.

Lentebb animációkat láthatnak a programokról, és a színekről.

Három színátmentes villogás mini RGB vezérlővel Hét színátmentes villogás mini RGB vezérlővel

1. Három szín átmenet                             2. Hét szín átmenet

Zöld villogtatás mini vezérlővel Cián villogtatás RGB vezérlővel

3. Zöld villogtatás                                     4. Cián villogtatás

mini RGB vezérlős kék villogtatás Pinken villogó led szalag, mini RGB vezérlővel irányítva

5. Kék villogás                                         6. Pink villogás

mini RGB vezérlős pirosan villogó led szalag fehér villogtattás mini RGB vezérlővel

7. Piros villogás                                       8. Fehér villogtatás

3 szín ugráltatása mini RGB vezérlővel mini RGB vezérlővel ugráltatott 7 szín

9. 3 szín ugráltatás                                  10. 7 szín ugráltatás

RGB vezérelt 7 szín gyors villogtatása

11. 7 szín gyors villogtatás                       

A maradék nyolc program gyors felvillanásokat tud különböző színben, de a róluk készült videók nem tudják élethűen visszaadni őket.

Ezek személyesen megtekinthetőek üzletünkben. Válasszon kedvező árú RGB verzérlőink közül.