A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

LED utcai világítás

LED utcai világítás
Az utcai LED világítás magában foglalja a közutak, terek, parkolók és más kültéri helyszínek oszlopról, kandeláberről történő lámpatestek halmazát. Olvasd el a témában írt cikkünket!

Utcai LED világítás

Energiahatékony LED technológiájának köszönhetően ezek az utcai lámpák hosszú élettartalmúak, ezért rendszerint vízálló burkolattal rendelkeznek (IP65) és költséghatékonyak egyaránt. Felhasználásuk sokrétű, alkalmasak utcák, utak, sétányok, parkok és más kültéri területek megvilágítására. Nagy teljesítményűek, mely maximális fényerőt és lefedettséget biztosít. A közúti biztonság problémája nagymértékű a vidéki és városi lakosok számára egyaránt.  Ennek érdekében a biztonságos közlekedést is megkönnyíti, hiszen jobb fényviszonyokat teremt, elkerülhetőek a megfelelő fény hiányában kialakult baleset helyzetek is. Többféle típus elérhető, vannak napelemmel felszerelt utcai LED világítások, és hálózatra köthetőek is. A napelemes típusok saját töltésvezérlővel rendelkeznek, ez által töltődik fel napközben az akkumulátor. Az alkonyvezérlőnek köszönhetően sötétedéskor felkapcsolja a lámpát, ami az eltárolt energia jóvoltából reggelig képes világítani. Az akkumulátorok általában több mint 10 órás megszakítás nélküli üzemidő biztosítására képesek, a kapacitásuktól és az utcai LED lámpa teljesítményétől függően. Elérhetőek kisebb és nagyobb teljesítményű napelemes típusok is. Ezen belül az egyik leggyakoribb termékek az Entac gyártótól kerülnek piacra. SMD LED szolgálja a megfelelő fényerősséget, műanyag burkolatúak, Li-ion beépített akkumulátorral felszereltek, melyek 8-10 óra alatt töltődnek fel teljesen, megfelelő napsütés mellett, mely maximum 12 óra működésre elegendő. Lehetőségünk van távirányítóval vezérelni ezeket a lámpákat, így megkönnyíti számunkra a használatát. Kisebb és nagyobb teljesítményű típusok közül választhatunk, 15wattos, 500 lumen fényárammal, 25wattos, 800 lumennel, 55wattos, 1000 lumen fényárammal, 80 wattos 1500 lumennel és természetesen IP65-ös védettséggel.

Vannak mozgásérzékelővel felszerelt lámpatestek is. Ezeknek a használata a leggazdaságosabb, hiszen nincs költségünk az üzemeltetésüket illetően. A hálózatra köthető típusok mint pl. a Kanlux Streton térvilágító termékcsalád, megbízható, masszív lámpatestek, alumínium ötvözetből készült a lámpatest, a védőüveg anyaga pedig polikarbonátból épül fel. Több féle teljesítményben elérhetőek (20W, 40W, 60W, 100W, 150W, 200W). Nagyon jó hatékonysággal 140 lumen/watt rendelkező utca és térvilágító lámpák 5 éves garanciával. 4000 Kelvines, természetes fehér fénnyel teríti be az utcát. Bármilyen dőlésszögű oszlopra felszerelhető, mivel irányított fénye oldalirányban 90 °, hosszanti irányban 140° szórással bír. 3 méter magasságtól, akár 6 méterig is alkalmazhatóak. IK (ütésállóság) védelemmel is el vannak látva, hiszen a külső környezeti hatásoknak és a fizikai igénybevételnek ellen kell állniuk. A Kanlux Streton utcai lámpák IK08-as védelemmel működnek. Az Optonica gyártó is rendelkezésünkre áll, ha utcai LED lámpát szeretnénk. 50 és 60 wattos teljesítményű világítótestek közül választhatunk, melyek a honlapunkon megtalálhatóak. Mindkét változat (napelemes vagy hálózatról üzemeltethető) oszlopra is szerelhető. Kínálatunkban minden két típus elérhető. A megfelelő utcai LED világítás létfontosságú felgyorsult mindennapjainkban!