A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással.

Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

LED panelek

 

Egyre nagyobb divatot teremtenek a LED panelek, amiket mostanában nem csak irodákban, közületekben láthatunk a mennyezetről vagy oldalfalról visszaköszönni, hanem lakásokban is. Jó ára és teljesítménye miatt meghódította a magánszektort is. Elterjedésének oka a minimál stílusú, egyszerű külső mellett a homogén világító felületet képző opál búra mögött rejlő, megfelelő teljesítményű LED-ek és az azokat működtető elektronika. Az vételárért cserébe nem csak egy mai szemmel csúcstechnológiás fényforrást kapunk, hanem magát a lámpatestet is. Többféle kialakítás és színhőmérséklet jellemzi a LED paneleket. Természetesen elérhetők meleg-, semleges- és hideg fehér színhőmérsékletben is, ezen felül pedig a geometriában is választhatunk négyzetes vagy kör alakok között. Hogy még szélesebb legyen a termékpaletta, mindegyik típusból találhatunk falon kívüli (falra szerelhető) és beépíthető (süllyeszthető) kialakítású LED panelt is, mely a mélysugárzóhoz hasonlóan teljesen a mennyezet síkjában simul. A csomag minden esetben tartalmazza a rögzítéshez szükséges alkatrészeket, melyek beépíthető LED panel esetében a rögzítő rugókat jelentik, falon kívüli változat esetén pedig a rögzítő füleket és ezek felfogatásához szükséges csavarokat, tipliket is. Értelemszerűen minden esetben a csomagban megtalálható a működtető elektronika is. Ez a LED szalagok működtetéséhez szükséges tápegységektől eltérően nem fix feszültséget biztosítanak, hanem fix áramerősséget. Ezért ezeket áramgenerátornak vagy drivernek nevezik. Fontos, hogy eredeti, a csomagban az adott LED panel típusának megfelelő áramgenerátort használjunk, mert gyártónként és termékekként is más-más paraméterű meghajtó elektronika szükségeltetik. A termékek közös jellemzője, hogy a kis dobozkában található driver (amely minden esetben teljesen elrejthető) közvetlenül 230V hálózati feszültségről üzemeltethető, így semmilyen átalakítás nem szükségeltetik a LED panelek beszerelése előtt. A homogén világító felület 120 °-os megvilágítást tesz lehetővé. A masszív alumínium ház és hordozó felület gondoskodik a megfelelő hűtésről, így bármilyen felületre minden veszély nélkül telepíthetőek a falon kívüli LED panelek. 

LED panel kínálatunkért kattintson ide!

A nagyobb méretű LED paneleket általában üzletek, irodák megvilágítására használják. Ezt nagyban elősegíti például a 60x60 cm-es LED panel, mely a kazettás álmennyezetbe építhető, süllyeszthető, ez által pedig esztétikus megjelenést is biztosít (mint egy mélysugárzó) a modern belbecs mellett. Ezekkel a fényforrásokkal általában a szintén beépített fénycsöves armatúrákat helyettesítik, amikkel szemben nagy előnye a LED panelnek, hogy felkapcsolás után azonnal teljes fénnyel világít és nem villog. A 2 év gyártói garancia pedig már csak hab a tortán.